17.08.2024.

23:00

Foto: Miloš Rafailović/Ataimages

Džet set

Nakon vesti da je primljena u Urgentni oglasila se Miljana Kulić! Rijaliti učesnica ispričala kako se oseća i zbog čega je odustala od operacije

Rijaliti učesnica Miljana Kulić danas je trebalo da obavi estetsku korekciju na jednoj klinici, ali je od toga odustala jer su analize pokazale da su joj određene vrednosti u krvi povišene, zbog čega je večeras pregledana u Urgentnom centru.

Informer

 

- Povećan mi je D-dimer, odustala sam od operacije rizično je - rekla je Miljana za Informer i potvrdila da se sada dobro oseća.

Prema rečima njene majke Marije Kulić, s obzirom na to da joj je D-dimer bio povišen i da se Miljana žalila na bolove u nozi, one nisu htele ništa da prepuste slučaju pa su se zajedno uputile u Urgentni centar gde je Miljana pregledana i odmah puštena kući. 

Informer

 

- Maločas smo došle D-dimer je bio uvećan, sve su proverili sve je u redu. Možda je bila i neka virusna infekcija zbog koje su sada vrednosti uvećane. Nije joj potrebna nikakva terapija, ali hematolog ne preporučuje nikakve intervencije dok su vrednosti povišene - ispričala je Marija za Informer.

Miljana je definitivno odustala od operacije kapaka, a Marija kaže da je tako najbolje.

- Šta će to njoj, to rade starije žene. Nego ona čim joj neko nešto kaže ona hoće i ona. I doktor joj je danas objsnio da njoj to nije potrebno - kaže Marija.

Informer

 

Kako je ispričala dok su čekale pregled u Urgentnom javio im se i Ivan Marinković uspaničen jer je povredio prst.

- Morala sam da trčim od jedne do druge ambulante, kao da sam roditelj oboma. Srećom, sve se dobro završilo za oboje - zaključila je Marija.