Autor: Informer/A.S.

18.08.2024.

20:29

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/urosstanicus/majaamarinkovic

Džet set

Au, šta ovo bi? Maja provocirala Uroša, on joj vratio tri puta gore, zbog njegovih reči će joj pasti roletna

Maja Marinković i Uroš Stanić često su ulazili u sukobe za vreme boravka u Beloj kući, a strasti između njih se ne smiruju ni u spoljnom svetu. 

Marinkovićeva je za vreme lajva na TikToku rekla da je Stanić upao u loše društvo, aludirajući na Aneli, a pored toga je dodala i da pod hitno mora da se vrati na pravi put.

Informer

 

- Uroš je upao u loše društvo. Uroše, pod hitno moraš da se maneš lošeg društva. Jesi čuo mali, vrati se tamo gde ti je mesto - rekla je Maja. 

Stanić nije želeo da ćuti, pa je brutalno odgovorio Marinkovićevoj. 

Informer

 

- Vidim da me Maja naziva i dalje pelikanom, ona će uvek ostati cvekla i kopija Ane Korać, da druge njene nadimke ne pominjem. Vidim da joj smeta moje druženje sa Aneli, u loše drustvo su upadale njene drugarice koje su se družile sa njom, pa im je skidala muževe i uništavala živote. Samo me zanima otkud Stanislav na TikToku? Ipak je on biznismen pun para, dosadna im veza, pa ajde malo na TikToku po meni... Iskreno Majo, ne znam šta još radiš sa Stanislavom, Desingerica i Nući se ne snimaju za TikTok? Nešto Budva nije gorela ovog leta, a po svemu sudeći ne gori ni TikTok.. Da li si ti to otišla u penziju? - poručio je Uroš Stanić za "Pink.rs".