Autor: Informer/A.S.

20.08.2024.

16:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Marija ne dozvoljava Ivanu da vodi sina u Beograd! Kulićka ne planira da popusti, a ovo je razlog

Bivši rijaliti učesnik, Ivan Marinković, je nakon izlaska iz "Elite" odlučio da se posveti svom sinu kog je dobio sa Miljanom Kulić, Željku, pa je tako otputovao u NišMarinković je boravio nekoliko dana u domu porodice Kulić, gde je sve vreme bio uz svog sina. 

Marija Kulić je sada za medije otkrila da su se Ivan i Željko odlično slagali i da joj je mnogo drago zbog toga. Između ostalog, Kulićka je rekla da ne dozvoljava da njen unuk ide sa ocem za Beograd, već da je bolje da su svi u Nišu, da ih ima "na oku".

Informer

 

- Ivan je muškarac, Željku treba da se skuva, a on nije naučio na te obaveze. Dete mora da bude pod budnim okom, nema tu telefona. Moraš da budeš uvek oko deteta i sigurnije mi je da je Ivan ovde sa detetom da mogu to da ispratim. Šta će tamo sami u stanu, bolje je ovde, imaju i uslugu. Trudim se da se oseti kao kod svoje kuće, kao da je naš član domaćinstva i da je dugo godina tu. Sve radim zbog Željka, šta će meni, nas je svakako mnogo u kući. Zbog Željka ću spojiti i dve stolice ako treba i tu spavati samo da je on srećan - rekla je Marija za "Blic".

Informer

 

Ipak, Ivan se trudi da bude sve bolji otac, a sa sinom se čuje svakog dana.

- Sa Željkom se inače čujem svakog dana. Super smo sada, nekako smo uspeli da nađemo zajednički jezik. Videćemo koliko će to da traje, ne vidim da ima razloga da to ne funksioniše. On se ponaša kao da se ništa nije promenilo, zna me ko sam. Sve je super sada - rekao je Ivan ranije.