21.08.2024.

08:02

Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Hoću dete, neću brak": Sandra Rešić ogolila dušu, pevačica iskreno o novom partneru i ulasku u rijaliti

Sandra Rešić je sve iznenadila kad je na društvenim mrežama pokazala prsten na ruci, čime je podgrejala spekulacije da se verila i da će se uskoro udati za partnera koji nije poznat javnosti. Pevačica je u intervjuu za Informer ispričala zašto je odlučila da krije tu vezu, kao i da li je spremna da se ostvari kao supruga i majka. 

Informer

 

Da li je istina da si se verila?

- Zasad ne bih da pričam o tome. Objavila sam na Instagramu prsten, ali ne bih želela to da komentarišem. Već duže vreme sam u vezi, srećna sam i to nije nikakva tajna. 

Zašto izbegavaš da pričaš o partneru? 

- Mislim da sam svoj život dala na dlanu, ljudi znaju sve o meni, o mom ocu, porodičnoj situaciji... Međutim, odlučila sam da ne iznosim više detalje o svom životu. Mnogi su iskoristili ono dobro, ali na ružan način, pa bih sada da uživam i da zadržim neke stvari samo za sebe. 

Informer

 

Neki kažu da je tvoj dečko oženjen i da ga zato kriješ. Je l' to istina? 

- Nije ni oženjen ni zauzet. Nikada se nisam bavila takvim stvarima, ne znam ni šta bih radila s oženjenim muškarcem? Niti mogu da se udam za njega, niti da mu rodim dete. To mi je budalaština! Nikada ne bih bila uzrok nečije nesreće. Opštepoznato je da je moja porodica baš u tom kontekstu bila izložena javnosti... Moj otac je ostavio moju majku zbog druge žene, a ja nikada ne bih bila ta druga žena. 

Da li se tvojoj majci svideo tvoj izbor partnera? Da li si ih upoznala? 

- Upoznali su se i zaista joj se dopada moj dečko. 

Da li si spremna da se udaš i ostvariš kao majka?

- Ne znam, počela sam da živim od danas do sutra, ali naravno da želim da imam dete. Čak i da se ne udam, sigurno ću roditi dete, ali bih najviše volela da to dete ima pored sebe i oca i majku... 

Informer

 

Da li ti nedostaje rijaliti? 

- Nikako! Rijaliti je veoma dugo bio deo mog života, ali završila sam s tim. Ponosna sam na učešće i zahvalna sam na svemu što mi je ta kuća pružila, ali je prosto gotovo... 

Da li postoji suma zbog koje bi ipak pristala da uđeš u još jednu sezonu? 

- Ne postoji, pa ni da dobijem lažni plac na Mesecu kao Madona.

Da li si ispratila finale "Elite"? 

- Nisam, samo sam pročitala ko je pobedio. Verovali ili ne, u mojoj kući se rijaliti više i ne pominje. Nijedno ime nećete čuti od mene, zaista me ne interesuje niko od učesnika. Prezasitila sam se, predugo je rijaliti bio deo mog života i prevršilo je svaku meru. 

Informer

 

Da li si upućena u privatni život bivšeg dečka Anđela Rankovića i u njegovu vezu s Anitom Stanojlović? 

- Nisam, svima želim svu sreću, samo što dalje od mene.

Da li nekoga iz rijalitija smatraš iskrenim prijateljem? 

- Ne želim da komentarišem učesnike rijalitija, ne zanimaju me! Jedini prijatelj mi je Marko Đedović. I s ostalima sam dobro, ali to je sve na "ćao-ćao".