Autor: Informer/A.S.

21.08.2024.

16:41

Foto: Instagram printscreen/ ivana.keneski

Džet set

"Znam brojne skandale!" Nova rijaliti učesnica spremna da raskrinka bivše zadrugare: "Dosta njih mi se javljalo"

Velika šefica, Milica Mitrović je pre par dana saopštila da će nova sezona rijalitija "Elita 8" početi 7. septembra u 21 sat

U javnosti se dosta spekuliše ko će ući na velelepno imanje u Šimanovcima, a imena budućih rijaliti učesnika se polako otkrivaju. Jedna od takmičarki koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima je i Ivana Keneški, koja ima samo 19 godina. 

Informer

 

Ona je u intervjuu za medije istakla da je u kontaktu sa nekoliko bivših rijaliti učesnika, kao i da zna dosta tajni, koje će otkriti u rijalitiju.

- Dolazim iz Beograda, po struci sam fizioterapeut. Ovo će za mene biti jedno novo iskustvo, želim da budem poznata, dobila sam poziv. Družila sam se sa dosta bivših učesnika, znam za brojne skandale, ali polako, čuće se sve kad uđem. Dosta bivših zadrugara mi se javljalo, dobijala sam brojne poruke. Pričaću o tome kada uđem - rekla je Ivana na početku.

Informer

 

Mlada Ivana je rekla da ne planira da stupi u vezu za vreme boravka u Beloj kući. 

- Izašla sam skoro iz veze, povređena sam, ne želim vezu, ne treba mi muškarac, kao ni žena. Mene su roditelji podržali, oni nisu iz javnog sveta, neće se oglašavati, oni nisu iz javnog sveta. Sa njima imam super odnos - izjavila je ona. 

Informer

 

Ivana je otkrila da li bi bila sa oženjenim muškarcem

- Nikad ne bih bila sa oženjenim, to mi je katastrofa. Nema šanse ni da mi se svidi oženjen muškarac. Muškarcima ne verujem više. Mene je bivši prevario, devojka sa kojom je bio mi se javila - rekla je ona za "Blic".