Autor: Informer/A.S.

21.08.2024.

17:51

Foto: Foto: ATA Images, Shutterstock

Džet set

"Dva puta sam pokušala da izvršim samoubistvo!" Potresna životna priča buduće rijaliti učesnice: "Šest meseci sam spavala na ulici"

Nova sezona rijalitija "Elita 8" počinje 7. septembra, a imena takmičara se polako otkrivaju. 

Danas se ispred zgrade "Pinka" pojavila i jedna devojka, koja do sada nije imala iskustva u rijalitiju. U pitanju je Sandra Jovanović iz Male Ivanče, čija životna priča ledi krv u žilama. 

Informer

 

Kako je ispričala, pokušala je dva puta da izvrši samoubistvo, a pored toga, pola godine je spavala na ulici jer ju je još uvek zakoniti suprug isterao iz kuće. 

- U mom životu bila su dva pokušaja samoubistva. Ne zbog ljubavi. Bila sam doterana do dna, spavala sam na ulicama... Razvod je i dalje u toku. Imam sina od 9 godina. Ima još što ne bih sad otkrivala, to kad budem ispričala plakaće cela Srbija. Nikad nisam imala borbu s porocima, alkohol pijem, vinjak udaram. Volim da popijem, da se drogiram ne daj Bože, ne kockam - iskreno je ispričala Sandra. 

Informer

 

Ona je otkrila da ulazi u rijaliti kako bi zaradila novac da kupu kuću za sebe i sina. 

- Cela porodica zna da ulazim, ne zanima me bilo čija podrška, jedino od sina. Sporazumno se razvodim od muža, ali bilo je nasilja. Imala sam modrice, tukao me, prijavila sam policiji, dala sam izjavu kako sam isterana iz kuće, šest meseci sam spavala na Železničkoj, dete je bilo kod njega, sada živimo svi zajedno, ali starateljstvo još nije dodeljeno. Cilj mi je da kupim kuću, da obezbedim sebe i dete, da dobijem prvo mesto - izjavila je ona za "Blic".