Autor: Informer/K.Ć.

22.08.2024.

15:38

Foto: Informer

Džet set

Jovana Jeremić ulazi u "Farmu 8": Voditeljka otkrila sve detalje, fanovi u šoku

Polako se približava početak nove sezone rijalitija "Farma" i "Elite 8". Jovana Jeremić je sada otkrila da je više ljubitelj "Farme", pa je otkrila i da će u istu i ući.

- Davno je trebalo da ja uđem u "Farmu", kada sam završila fakultet. Ovo je moja kuća i volela bih da se vrate stari likovi, meni je "Farma" bio super projekat. Tamo su mnoga imena napravljena i mnogi pevači su u tom projektu izgradili karijeru - rekla je Jovana, pa dodala:

Informer

 

- Ne znam ko ulazi ove sezone, ali otišla bih kod njih jedan dan posle Jutarnjeg programa da popijemo kafu - rekla je ona za okupljene medije ispred Pinka.

Informer

 

Podsetimo, Željko Mitrović najavio je obnovu rijalitija Farma koji će početi u septembru ove godine. 

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.