Autor: Informer/K.Ć.

22.08.2024.

16:04

Foto: Printscreen You Tube/Estrada iz drugog ugla

Džet set

"Moja mačka ima da rađa i u rijalitiju!" Dečko Ane Nikolić šokirao izjavom: "Imaćemo seks i pred kamerama"

Bivši učesnik rijalitija Mika Vasić, koji je obeležio jednu od sezona svojim kontroverznim ponašanjem, sada se vraća u rijaliti, ali pod novim imenom i sa potpuno drugačijim izgledom!

Mika je nakon promene pola postao Ana Nikolić i potpuno promenio izgled. Sada oblači haljine i štikle i ima dugu kosu. Ana će u "Elitu 8" ući sa dečkom, koji je, kako kaže, prvi insistirao da postanu deo osme sezone ovog rijalitija.

Informer

 

- Upoznali smo se posle njene operacije, u početku mi je bilo toplo-hladno, ali prihvatio sam je. Upoznali smo se preko Instagrama, ja sam joj pisao - rekao je dečko Ane Nikolić, a onda se i ona nadovezala:

- Napisao je: Ja sam Stefan Gorda, da li si zainteresovana za jedan dejt. Videla sam mu lepe plave okice.

Stefan je otkrio kako su njegovi prihvatili Anu, s obzirom na njenu prošlost.

Informer

 

- Moji su prihvatili Anu, porodice nam se ne razdvajaju.

Otkrili su i da planiraju da prave decu.

- Moja mačka može da ima i petoro dece ako hoće, ima da rađa i u rijalitiju. Želimo da postanemo roditelji, možda i u rijalitiju postanemo roditelji, nikad se ne zna - rekao je Stefan, a njegova izabranica se odmah nadovezala:

Informer

 

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom - rekla je Ana, ali nije želela da otkrije sa kim je izgubila nevinost.

Ana je otkrila da je njena sestra Ivana (nekada Giba Vasić) srećno udata.

- Ivana je jako srećna. Neće da ulazi u rijaliti jer se bogato udala i nije joj to potrebno. Živi u Franfurtu, tamo su se venčali.