Autor: Informer/A.S.

22.08.2024.

19:06

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Moraću da se obratim državnim organima": Ivanu se ne piše dobro, bivši cimer hoće da podnese krivičnu prijavu protiv njega

Ivan Marinković i Marko Đedović su za vreme boravka u Beloj kući često ulazili u verbalne obračune. 

Informer

 

Marinkovićeva još uvek zakonita supruga, Jelena Ilić je pak sa druge strane dobra sa Đedovićem, što Ivanu smeta, pa joj je to čak prebacio i nekoliko puta javno, ali i preko poruka. 

Đedoviću nimalo ne prija to što Mariković priča o njemu i stalno ga pominje, te je izjavio da će podneti krivičnu prijavu protiv njega, ako se ne smiri.

Informer

 

- Čak me uhodi po društvenim mrežama gleda gde i šta Đedović komentariše. Tako da nastavili se ova boleštija uhođenja i opsesije, moraću da se obratim državnim organima jer ovo više nije za šalu, čovek nije u dobrom psihičkom stanju, a na sve to konzumira alkohol, preti maloletnoj deci u školama... Takvi tipovi monstroznih ličnosti su pravili strašne stvari u prošlosti - rekao je Marko, pa dodao:

Informer

 

- Svoje bolesti neka leče u ustanovama specijalizovanim za to. Da je gledao šta mu žena radi u rijalitiju, a ne šta Đedović radi možda ne bi bio najveći blam u istoriji postojanja medijske scene u Srbiji. Ukratko, bolest je svačija. Meni ga već postaje žao - rekao je Đedović za "Pink.rs".