Autor: Informer/A.S.

22.08.2024.

19:59

Foto: Tanja Andric

Džet set

Saznali pol bebe, pa usledila veridba! Bora zaprosio trudnu Milicu, ona kao iz topa rekla "da" (FOTO)

Borislav Terzić i Milica Veličković započeli su svoju vezu u "Eliti", gde su i saznali da će postati roditelji, jer je bivša rijaliti učesnica ostala trudna za vreme boravka u Beloj kući. 

Nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima, Milica i Bora su započeli zajednički život, a u više navrata su isticali da njihova ljubav cveta i da se mnogo bolje slažu nego u rijaliti. 

Informer

 

Budući roditelji su danas organizovali "gender reveal party", odnosno žurku na kojoj će saznati pol bebe. Pored porodice i prijatelja, oni su pozvali i bivše cimere, koji su se rado odazvali pozivu. 

Milica i Bora su sa nestrljenjem čekali da saznaju pol bebe, pa su tako što pre pohitali da probuše balon. Nakon što je bivši rijaliti učesnik probušio veliki, crni balon, iz njega su izleteli roze baloni, što znači da će dobiti devojčicu. 

Informer

 

Oni su se nekoliko sekundi gledali iznenađeno, pa su nakon toga jedno drugom pohitali u zagrljaj. 

Ali tu nije kraj iznenađenjima. Nakon što su saznali pol bebe, Bora je klekao i zaprosio Milicu, koja je počela da plače od sreće.

Informer

 

Bivša rijaliti učesnica nije oklevala, te je odmah rekla sudbonosno "da", što su okupljeni gosti pozdravili sa ovacijama.