Autor: Informer/A.S.

23.08.2024.

10:09

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ljubili se pred svima, pa pobegli u toalet restorana! Stanić o vreloj akciji sa bivšim rijaliti učesnikom: "Bilo mi je prelepo!"

Bivši rijaliti učesnici, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, sinoć su organizovali žurku povodom otkrivanja pola bebe. Njih dvoje su tokom večeri saznali da će dobiti devojčicu, a pored toga, Bora je zaprosio svoju devojku, koja je bez razmišljanja pristala. 

Informer

 

Budući roditelji su juče na proslavu pored porodice i prijatelja pozvali i bivše cimere, koji su se rado odazvali pozovi. Među njima su se našli i učesnici "Elite 7", Uroš Stanić i Sloba Josopović koji su celo veče biti prisni.

Njih dvojica su se grlili i ljubili naočigled svih, a onda su zajedno otišli u toalet, gde su bili zaključani neko vreme. 

Informer

 

Nakon burne noći, Stanić se oglasio za medije, ali nije želeo da otkriva da li je došlo do vrele akcije između njih. 

- Ne demantujem ništa, šta smo radili u WC, razmišljajte, shvatite kako hoćete... Bilo mi je prelepo sa Slobom, samo ću to kazati - rekao je Uroš, a potom najavio:

Informer

 

- Sloba će mi danas dati jedan poklon koji je spremio, odvešće me do restorana... Konstantno smo u komunikaciji - priznao je Stanić za "Pink.rs".