Autor: Informer/K.Ć.

23.08.2024.

20:35

Foto: printscreen/Instagram/zeljkomitrovic

Džet set

"Ja sam biološki muškarac": Poznata influenserka je prva učesnica "Farme 8" i do skoro je imala 200 kilograma

Sa bogatim iskustvom u medijima i poznatstvom iz prethodnih rijalitija, Kiki Star je najavila pravi haos.

Njeno učešće u "Farmi 8" već je izazvalo veliko interesovanje i uzbuđenje među gledaocima, koji jedva čekaju da počne rijaliti.

Kiki je dala prvu izjavu za medije i otkrila šta možemo da očekujemo od nje na imanju.

Informer

 

- Vratila sam se u Srbiju da pravim haos, samo će ovog puta biti mnogo veći. Htela sam da moj ulazak u rijaliti bude tajna, ali eto vi ste saznali. Ulazim u rijaliti, ali saznaćete u koji. Čula sam da će ući velika ličnost i to mi je mnogo drago. Imaću sa kim da pričam i da se muvam, a on se inače meni mnogo sviđa. Ne smeta mi što je oženjen - rekla je Kiki, a onda se osvrnula na svoje predhodno učešće u "Parovima".

Informer

 

- Ja sam u prošlom rijalitiju bila mlada i glupa, ali sada ulazim mnogo pametnija i imam veliko samopouzdanija, iskusnija sam i namazanija. Sada ću znati šta radim - rekla je ona.

Kiki je u jednom periodu života imala 200 kilograma, ali nakon operacije, uspela je da svoju kilažu dovede u red.

Informer

 

- Smršala sam 100 kilograma za godinu dana. Operisala sam želudac i nikakvih komplikacija nisam imala. Moje grudi su prirodne, ali ću ih uraditi da mi budu još veći.

Nikolićeva je progovorila i o svom rodnom identitetu.

Informer

 

- Ja sam biološki muškarac i to nikada nisam krila. Ja kada sam izašla iz rijalitija, mnogi su mi pisali i hteli sa mnom da uđu u neki odnos. U poslednje vreme sam postala prava bomba, svi me saleću i muvaju i traže mi broj, a ko ne bi - priznala je Kiki za Jutjub kanal "Estrada iz drugog ugla".