Autor: Informer/K.Ć.

24.08.2024.

17:33

Foto: Foto: Rajko Ristić

Džet set

"Ja sam najs**si kuvarica": Dvojnica Dušice Jakovljević ulazi u "Elitu 8", Keti otkrila da joj je Marinković slao poruke

Dok se budući učesnici pripremaju za ulazak u rijaliti, domaći mediji su ispred zgrade primetili ženu koju su odmah povezali sa Dušicom Jakovljević.

Reč je o Katarini Samardžić, poznatoj kao Keti Kuvarica, koja će se pridružiti rijalitiju "Elita".

Keti je otvoreno podelila svoje razloge za ulazak u rijaliti. Naglasila je da je mišljenje njenog sina od najveće važnosti, s obzirom na to da je posvećena majka i da joj je njegova podrška ključna za donošenje ove odluke.

Informer

 

- Ja sam najs**si kuvarica Srbije, imam svoj restoran, svoju emisiju o kuvanju. Mislim da su se neke vrednosti kojima žene treba da se vode izgubile. Keti ima ovu frizuru imam već 15 godina, ne nisu. Dušica je jako lepa žena. Imam 40 godina, imam sina od 17 godina. Moj sin zna sve, nisam živela ispod kamena, moj ljubavni život je miran, važno mi je samo da je on dobro - rekla je Keti Kuvarica za okupljene medije.

Ne krije da poznaje Ivana Marinkovića od ranije, a medijima je potvrdila i da joj je pisao neposredno pred snimanje profila za novu sezonu rijaliti programa.

Informer

 

- Ivan Marinković i ja smo poznanici, nije čudno što mi je pisao. "Kako si, šta si, kad ćeš ući, daj da se vidimo", što je sasvim normalno. Ne plašim se Miljane. Ulazim da ostanem do kraja. Znam da otprilike snimamo profil u isto vreme, pravljenje priče je čista budalaština.