Autor: Informer/K.Ć.

24.08.2024.

23:56

Foto: Foto: Rajko Ristić

Džet set

"U vezama sam ja muško!" Nova učesnica "Elite 8" šokirala izjavom: "Zameniću Maju Marinković"

Ispred zgrade medijske kuće na Dedinju svakodnevno je gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore i snimanje profila.

Među njima se ističe nova učesnica, Jelena Nedeljković iz Dobanovaca, koja je svojim izgledom i izjavama privukla veliku pažnju.

Informer

 

- Ja sam Jelena, imam 20 godina i dolazim iz Dobanovaca. Sve mi je dosadno, u školu mi se ne ide, završila sam je, pa hajde da probam nešto novo. Slobodna sam. Jako sam komunikativna i zanimljiva. Sviđa mi se Matija Matijević, on je moj tip, visok i lep, u vezama sam ja svakako bila muško. U slučaju da uđem u neku vezu, neću reći da ne možete da očekujete intimne odnose, to su normalne ljudske potrebe - pričala je Jelena, pa istakla da je njen cilj da zameni Maju Marinković.

- Mama mi je podrška. Miljanu i Maju gotivim. Maju sam upoznala prošle godine u Budvi, posle smo se čule, ona mi je legenda živa, ako ona ne uđe, neko je mora zameniti. Filip Car mi se ne sviđa ni fizički, ni njegovo ponašanje, gadan mi je. Zameniću Maju, ali ne moram sa Carem ili Janjušem. Rijaliti sam pratila svake godine, na haos sam spremna 100%, imam veliku jezičinu, jako sam konfliktna osoba. Oženjeni i zauzet nikako - rekla je Jelena za okupljene medije.