25.08.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Dragojevića prevarila dugogodišnja devojka: U pitanju je kršni Crnogorac koji ima telo Apolona

David Dragojević, stariji brat pobednika pretposlednje sezone popularnog rijalitija, Dejana Dragojevića, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon raskida sa dugogodišnjom partnerkom Tamarom. Poznat po turbulantnim vezama sa Aleksandrom Subotić i Anom Korać, David je i ovoga puta privukao pažnju medija.

Nakon što je Tamara uklonila sve zajedničke fotografije sa Davidom sa svojih društvenih mreža, i on je učinio isto.

Informer

 

- Nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili su nam se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako je otišao na svoju stranu. Kod devojke tražim da me podržava dok gradim nešto. Kada muškarac ima ženu koja mu je vetar u leđa, on ima sve - rekao je on svojevremeno za "Blic". 

Iako David nije želeo preterano da komentariše razlaz, pojavile su se nove informacije koje bacaju svetlo na uzrok njihovog prekida, makar onaj koji je on naveo.

Prema saznanjima domaćih medija, Tamara je navodno bila neverna Davidu tokom boravka u popularnom crnogorskom letovalištu, Budvi. Izvor blizak bivšem paru tvrdi da je Tamara prevarila Davida s Markom Vukovićem, Podgoričaninom koji je poznat kao najbolji prijatelj popularnog influensera Jovana Radulovića Jodžira.