25.08.2024.

20:33

Foto: Foto: Miloš Rafailović, ATA Images

Džet set

Pretučen Uroš Stanić! Bivši rijaliti učesnik završio u Urgentnom centru, hitno mu stavljena kragna! Policija odmah reagovala!

Bivši rijaliti učesnik Uroš Stanić postao je popularan tokom učešća u "Eliti" i uvek je otvoreno govorio o tome da je homoseksualac.

Upravo iz tog razloga, Uroš je dobijao mnogo uvreda na račun svoje seksualnosti, a danas ga je nepoznati mladić napao samo zato što je gej.

Informer

 

- Danas oko 14:50 časova sam izašao iz hotela ''Slavija'' gde trenutno boravim i otišao sam u prodavnicu. Kada sam čekao red kako bih platio vodu, iza mene je bio nepoznat momak, koji je kada me je video krenuo je da se krsti i da me čudno gleda. Rekao sam mu da može da se prekrsti sa obe ruke. Jesam pripadnik LGBT populacije, ali sam se pristojno obukao i ponašao. On mi se obrati rečima: ''Kuda ide ovaj svet?! Pe*erčino!'' Ja sam mu rekao da treba da ga bude sramota, a onda se umešala i radnica, koja mu je sugerisala da ne treba da se ponaša tako prema mušterijama. Tada me je udario desnom ruku u predelu donjeg dela vrata i izašao je iz prodavnice. Platio sam vodu, izašao iz prodavnice i ugledao ga kako stoji preko puta marketa. On je tada krenuo ka meni da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu. Tada mi je rekao: ''Pi*ko, bežiš, ovih dana ćeš dobiti batine''. Pozvao sam policiju koja je brzo došla i intervenisala. Ponudili su mi hitnu pomoć, ali sam ja sam došao u Urgentni centar - istakao je Stanić u svojoj izjavi.

Stanić je u obavezi da nosi kragnu zbog povrede vrata, a po svemu sudeći, on je veoma zabrinut za svoju sigurnost, s obzirom na to da nije poznavao napadača.