25.08.2024.

21:35

Foto: Shutterstock, Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Strah me je, promeniću mesto boravka" Uroš Stanić nakon napada u bolovima, bivši rijaliti učesnik uplašen: "Ne smem da šetam ulicom sam"

Bivšeg rijaliti učesnika Uroša Stanića danas je nepoznati mladić napao na Slaviji dok je čekao red u prodavnici.

Informer

 

- Danas oko 14:50 časova sam izašao iz hotela ''Slavija'' gde trenutno boravim i otišao sam u prodavnicu. Kada sam čekao red kako bih platio vodu, iza mene je bio nepoznat momak, koji je kada me je video krenuo je da se krsti i da me čudno gleda. Rekao sam mu da može da se prekrsti sa obe ruke. Jesam pripadnik LGBT populacije, ali sam se pristojno obukao i ponašao. On mi se obrati rečima: ''Kuda ide ovaj svet?! Pe*erčino!'' Ja sam mu rekao da treba da ga bude sramota, a onda se umešala i radnica, koja mu je sugerisala da ne treba da se ponaša tako prema mušterijama. Tada me je udario desnom ruku u predelu donjeg dela vrata i izašao je iz prodavnice. Platio sam vodu, izašao iz prodavnice i ugledao ga kako stoji preko puta marketa. On je tada krenuo ka meni da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu. Tada mi je rekao: ''Pi*ko, bežiš, ovih dana ćeš dobiti batine''. Pozvao sam policiju koja je brzo došla i intervenisala. Ponudili su mi hitnu pomoć, ali sam ja sam došao u Urgentni centar - istakao je Stanić u svojoj izjavi.

Informer

 

Stanić je sada priznao da se nalazi u stanju šoka, te je je otkrio kako se oseća sada, nakon nemilog događaja.

- To se desilo oko 14:50 jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla - rekao je on.