Autor: Informer/K.Ć.

26.08.2024.

17:02

Foto: Foto: Rajko Ristić/Printscreen

Džet set

Ona je najmlađa učesnica "Elite 8": Maloletna je, a već je preživela pakao od strane partnera

Trenutno ispred Pinka pristižu novi učesnici "Elite 8", koji snimaju profile uoči početka rijaliti programa.

Jedna od novih ukućanki biće i Sofija Radulović, koja ima samo 17 godina i dolazi iz Čačka. Kako je mlada devojka istakla, prošla je pakao sa bivšim dečkom, za koga tvrdi i da ju je čak maltretirao.

Informer

 

Sofija je završila je za konobaricu. U rijaliti ulazi jer želi da se oproba i da zaradi novac, ali i da se zabavi. Porodica joj je velika podrška.

- Došla sam da probam nešto novo, neka vrsta zabave, ali i zbog novca - rekla je ona za okupljene medije, pa dodala:

Informer

 

- Spremna sam na konflikte, ali na tuče ne. Što se seksa tiča, ne bih volela, jer ipak to moja porodica gleda - rekla je Sofija.

- Ulazim kao slobodna, nedavno sam raskinula. Ne bih volela da uđem u vezu neku. Mi smo tri godine bili zajedno i dosta je bilo sukoba i svađa, a on me je psihički i fizički maltretirala. Ja to nisam prijavila, ja sam pokišavala da ga opravdam, ali za to nema opravdanje - ispričala je ona za okupljene medije.

Podsetimo, Matea Stanković je za Informer ogolila dušu, te je progovorila o porodičnim odnosima, ocu koji ih je maltretirao, devojci i najbližim prijateljima koji su je jako povredili, ali je otkrila i šta sve možemo da očekujemo od nje kada uđe na velelepno imanje u Šimanovcima.