Autor: Informer/K.Ć.

26.08.2024.

21:59

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

Džet set

Ivan najavio haos! Marinković urnisao bivšu suprugu i Žanu: "Rat se neće završiti tako lako"

Ivan Marinković, poznat po turbulentnim odnosima u rijalitiju, ali i van njega, odlučio je da ne ćuti i uzvrati na prozivke koje je Žana Đorđević iznela na njegov račun.

Ivan se oglasio za medije i stavio tačku na sve glasine koje su počele da kruže.

Informer

 

- Drago mi je da su dve nasilnice ovekovečene (Rada i Jeca) stale pod isti krov bezkičmenjaka (jer je kičmu povredio skokom sa mosta) i postale najbolje drugarice. Mali se povukao ali ja nisam, tek im sledi pakao, jer ja svoje kečeve iz rukava čuvam u nogavicama. Poz za zasigurnu trojku - govorio je Ivan, pa još jednom osolio po Jeleni:

- S obzirom da joj je jedini način da deli privatne stvari koje je ukrala iz mog telefona, koji sam joj ostavio dok sam bio u "Zadruzi", slede objave koje joj se baš neće dopasti,  ja sam stara čekalica... Ako ima jos neki elitar da se uključi u rat sa mnom, tu sam, sam protiv svih - pourčio je Ivan za Pink.rs

Podsetimo, Žana se oglasila na svom Instagram profilu i u svom stilu oplela po Ivanu Marinkoviću koji je već danima na tapeti Marka Đedovića i Jelene Marinković zbog monstruoznih uvreda koje im je uputio.