Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

07:01

Foto: Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

Miljana Kulić sve javno rekla! Rijaliti zvezda priznala u kakvom je odnosu sa Ivanom Marinkovićem: "Provodimo ovih dana dosta vremena zajedno"

Miljana Kulić, nezaobilazna zvezda srpskih rijalitija, sinoć je ponovo podigla prašinu svojim izjavama pre emisije "Narod pita". U kratkom intervjuu, Miljana je otvorila dušu i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života. Ona je progovorila i o odnosu sa ocem njenog deteta, Ivanom Marinkovićem.

- Dobro sam, da kažem. Svi su dobro, mama, tata, Željko, Tijana, Ana... Kako je Ivan Marinković? On je u svom svetu, dobro je. Provodimo ovih dana dosta vremena. Još malo, pa prebacujem kofer, idem na sledeću destinaciju. Kao u rijalitiju, svađamo se, pa ne razgovaramo po sat, dva... - rekla je Miljana.

Informer

 

- Ivan i ja imamo prijateljski odnos, nadam se da će na tome i ostati. Nikako drugačije. Sebe ne vidim sa njim, mi smo dva različita sveta. Njegova Jelena priča sve negativno o meni, a ja joj ne bih davala na značaju. Ne znam što se venčavala ako joj nije odgovaralo sa njim... Normalni ljudi podnesu tužbu za razvod, a oni što rade, meni je to katastrofa, i ona i on! Na Ivana ne deluju nikakvi saveti, on se samo iznervira... Nek radi šta hoće, on je 14 godina stariji od mene! - dodala je Miljana.

- Ne mislim da Ivan sve ovo radi u inat Jeleni, ima potrebu da bude sa detetom. To je normalno, svako normalan bi tako - kazala je Kulićeva potom.

Informer

 

Inače, Ivan Marinković nedavno je boravio u Nišu kod svoje bivše partnerke Miljane Kulić sa kojom ima sina Željka. Kako je ispričao, Miljana i on su se odlično slagali i nije bilo nakakvih svađa i nesuglasica, iako su svi bili ubeđeni da će biti suprotno.