Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

20:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Željko Mitrović otkrio novog učesnika "Elite 8": Fudbaler iz Nigerije ulazi u rijaliti

Rijaliti fanovi nestrpljivo odbrojavaju dane do početka "Elite 8," koja startuje 7. septembra, a Željko Mitrović je danas, 27. avgusta, otkrio ime još jednog učesnika koji će ući na imanje u Šimanovcima. U pitanju je fudbaler Viktor, poreklom iz Nigerije, koji je odlučio da se oproba u ovom formatu iz vrlo zanimljivih razloga.

Informer

 

Viktor je priznao da mu se dopao naš rijaliti format, ali i da ga posebno privlači činjenica da u tamo ima mnogo lepih devojaka. Njegovo učešće već je izazvalo veliku pažnju, a mnogi se pitaju kako će se snaći u ovoj potpuno novoj ulozi, daleko od fudbalskog terena.

- Viktor je 55. ugovor koji smo potpisali. Očekujemo mnogo, Viktor je ovde imao fudbalsku karijeru. Mene lično je kupilo, kad smo odlučivali ko će da uđe, to što je on rekao da želi da ga njegova majka gleda u Africi, Nigeriji, odakle dolazi. On menja sad svoj život, iz fudbala prelazi u šoubiznis, rekao je dobru stvar "Moram da budem tamo gde ima mnogo lepih devojaka"... Zvuči ambiciozno - govorio je Željko Mitrović.

- Imam 25 godina, moj rođendan je 5. marta 1999. godine. Želim da probam nešto novo. Fubal je ovde sjajan, čuo sam lepe stvari o rijalitiju i zato sam došao da učestvujem - pričao je Viktor.

- Čuo je i da su naše devojke luckaste, divne i lude - dodao je Željko Mitrović.

- Želim da uđem da se zabavim i da vidim kako će da ide. Jedva čekam. Nadam se da ću upoznati jednu - rekao je Viktor za sam kraj razgovora Pinku.