29.08.2024.

17:16

Foto: Ataimages/Printscreen/Instagram/mrs_s.happy

Džet set

Sanja Stanković ima novog dečka!? Bivša rijaliti učesnica u zagrljaju misterioznog frajera: "Moja zver" (FOTO)

Sanja Stanković je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Jovanovm Tomić Matorom, a njihov turbulentni odnos trajao je dve godine. Sudeći po fotografiji koju je objavila na svom Instagramu ona sada uživa u vezi sa muškarcem. Bivša rijaliti učesnica slikala se u zagrljaju misterioznog muškarca, sa kojim je trenirala u teretani. Stankovićeva ga je prisno zagrlila, i naslonila svoj obraz uz njegov.

Informer

 

- Moja zver - napisala je voditeljka i dodala zaljubljeni emotikon sa srcima.

Ljudi su po društvenim mrežama odmah počeli da komentarišu. Neki su srećni zbog nje, a drugi i dalje pišu da ne može da preboli Matoru i da traži nekog sličnog njoj, pa su misterioznog muškarca čak i uporedili sa Tomićevom.

Informer

 

Podsetimo, Stankovićeva je nedavno izjavila da Matoru ne izbegava, ali da o njoj ne želi da govori

- Ne bih komentarisala njeno ponašanje ove sezone javno, jer se mnogima ne bi dopalo moje mišljenje, zadržaću to za sebe što se tiče nje i njenog ponašanja - rekla je Sanja, po završetku "Elite 7".

Stankovićeva je nedavno uslikana ispred zgrade Pinka i to u trenutku dok su budući učesnici snimali profile za novu sezonu, zbog čega su mnogi pomislili da će i Sanja biti među njima. Ona to nije ni potvrdila niti negirala, a da li će biti tako ostaje da vidimo.