29.08.2024.

19:16

Foto: printscreen

Džet set

Bivša rijaliti učesnica ulazi na "Farmu"! Bavila se opasnim poslom, a muškarci su ludeli za njom!

Od septembra, gledaoci Pink televizije mogu očekivati dva povezana rijaliti programa, "Elita" i "Farma". Početak "Elite 8" zakazan je za 7. septembar u 21 čas, a učesnici oba rijaliti programa uveliko dolaze na snimanje profila.

Prva zvanična učesnica "Farme" je bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili, a domaći mediji snimili su je ispred zgrade "Pinka" gde je došla na pregovore sa čelnicima.

Ljiljana Stevanović Lili postala je poznata po učešću u rijalitiju "Zadruga", jer se tad pojavila kao inspektorka, koja je napravila opštu pometnju. Tokom njenog takmičenja u rijalitiju, Lili je pokupila sve simpatije publike, a po završetku se povukla iz medija. Bivša inspektorka, koja se sada vraća na male ekrane, intrigirala je i svojim izgledom, a sama je tokom učešća u "Zadruzi" govorila da je sa estetskim zahvatima počela još u 35 godini i na njih potrošila 20.000 evra.

"Farma" će se emitovati na Narodnoj televiziji, a fanovi ovog šou programa sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta ih očekuje.