30.08.2024.

12:51

Foto: ATA Images/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Oglasio se Car nakon Aleksandrine fotke sa novim dečkom! Filip izgoreo od besa, poručio da će pravdu potražiti na sudu: "Sveti mi se preko deteta"

Bivša pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nedavno je stavila tačku na odnos sa Filipom Carem sa kojim ima ćerkicu Leonu, a sve je iznenadila kada je objavila sliku sa novim dečkom.

Zbog tetovaže na ruci koju ima njen novi izabranik mnogi su pomislili da je ipak upitanju ruka Filipa Cara, ali on se sada oglasio i te navode demantovao.

Informer

 

- Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da mi je razlog njenog nedolaska da živimo zajedno sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da je nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos neobičan, isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan, nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam pravio greške koje je javnost saznala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E, ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom! - počeo je on i nastavio:

Informer

 

-  Kad je počela da odugovlači i da me pravi budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao , ali našao sam neku snagu i preokrenuo sam život. Treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem! Prepodobna majka, koja je već dva meseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu, koja je išla naokolo i našla muškarca, mene ne zanima. Kad sam govorio da sve to nije normalno svi su se pravili pametni i mislili da je ona Bogom dana. A ona šutne dete osobi koja nije znala ni svoju decu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na Tiktoku i nabija muziku dok dete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je trista stepeni! Za dete lažu, nisu u stanju ni da se jave, pošalju sliku, a kamoli da mi otvore vrata doma da vidim ćerku, čak je izjavila da ne sme ni dete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! Ja sam pokrenuo postupak gde tražim preko suda svoja prava, a u devetom mesecu dolazim sa porodicom u Beograd, pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo ćerku! Verujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće, ali nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava… - otkrio je Car i dodao:

Informer

 

- Znate kako se kaže: ''Sam pao, sam se ubio''… S obzirom na to kakvu biografiju ima i gde sam je upoznao, mogao sam očekivati i gore stvari. Samo što, kako se narodu pravi fina i mila, tako je nekako i meni bila ušla pod kožu i mislio sam da je to - to. Neka joj je srećno i dabogda svu sreću sveta imala, samo daleko joj kuća bila, a Bog joj dao razuma i da shvati da ja imam prava na dete i da dete nije predmet koji je ona rodila da svojoj majci pruži zanimaciju, a meni da se sveti! Mala dok ne poraste biće zajebano, ali nadam se da će sud u Srbiji meni kao stranom državljaninu omogućiti ono sto ja tražim, jer zaista je ovako nemoguće! Ovo je zadnje moje oglašavanje po pitanju nje, nemam vise namere pričati na tu temu.