30.08.2024.

23:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Matora je i nebitnjakovićka!" Deniz Dejm urnisala Ahmićevu, a onda udarila na Takijevu muškost!

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka Deniz Dejm poznata je po raznim skandalima. Ona nema dlake na jeziku i ne stidi se da svoju intimu javno iznosi.

Informer

 

- Mnoge sam pokrivala i štitila, a oni mi posle svega ni poruku nisu poslali kada sam imala probleme i nisam bila na najboljem mestu u glavi. Krenuću redom, ime i prezime. Ne postoji čovek kojeg sam pozelela, a da nisam bila sa njim. Svi su me punili. Neki su me razočarali u s*ksualnom smislu, iako sam bila ubeđena da su dobri u krevetu - ispričala je Deniz za Hype, pa nastavila:

Informer

 

- Na primer Taki. On onako nije zapamtljiv! Nije završio, a nisam ni ja i to je meni nula odmah! Car isto nije mogao, bio je previše umoran, pa sam onda uzela stvari u svoje ruke - krenula je redom Dejmova.

Posle muškaraca i njihovog umeća u krevetu, prokomentarisala je izgled Aneli Ahmić.

Informer

 

- Aneli mi je toliko nebitna. Ona je nebitnjakovićka. Nekako je matora. Treba da poradi na sebi i na fizičkom izgledu. Možda neka operacija - bila je surova Deniz Dejm.

Deniz je nedavno sve šokirala kada je obelodanila da je u drugom stanju, ali da je donela odluku da abortira trudnoću, nakon što se fotografisala za sajt za odrasle sa trudničkim stomakom.

- Mnogi me osuđuju, ja sam se očistila. To je moj život, ja sam htela da radim i snimam za OnlyFans. Nisam želela da se ugojim. On ima decu, mogao je da izdržava i ovo! Rekao mi je da sam glupa jer sam zatrudnela! - bila je iskrena Deniz.