30.08.2024.

23:59

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Marinković objavio jezive tvrdnje o Kačavendi! Nakon što mu je zapretila sudom, zaratili još žešće - pljušte optužbe! (FOTO)

Milena Kačavenda je gostujući juče u emisiji "Narod pita" najavila da će tužiti Ivana Marinkovića zbog laži i kleveta koje iznosi na njen račun i navela da se "nakačiuo na nju kao smrt na babu". Međutim, Marinkovića to nije zaustavilo pa je na svom Instagram profilu ripostovao objavu s nekog profila, na kojem postoji optužba na račun Milene.

Informer

 

U objavi se navodi da je Kačavenda navodno platila nekome kako bi dojavio da je podmetnuta bomba na jednoj svadbi, a sve kako bi se osvetila jer na istoj nije bila pozvana.

Informer

 

- Kačavenda je platila nekome da dojavi da je postavljena bomba na svadbi Jerkine sestre Sede, a razlog jer se posvađala sa Jerkom i nije bila pozvana na svadbu njene rođene sestre... - navodi se u spornoj objavi.

Informer

 

Inače, Marinković i Kačavenda sukobili su se još tokom trajanja "Elite 7" , a po svemu sudeći ni završetak rijalitija nije smirio strasti pa su nastavili da ratuju napolju.