31.08.2024.

10:42

Foto: Printscreen/Instagram/ivana.nikoliccc92

Džet set

Giba se fotkao nag prvi put nakon što je promenio pol, pa objavio vrelu fotku iz kade! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Giba Vasić, koji se sa majkom i bratom blizancem proslavio učešćem u rijaliti šou programu "Veliki brat", promenio je pol i postao Ivana Nikolić, a sada uživa u srećnoj vezi.

Ivana je privukla veliku pažnju medija i harizmom osvojila srca brojnih fanova, a sada ih je "počastila" jednom fotografijom iz kupatila.

Informer

 

Nikolićeva je, naime, napravila selfi dok je ležala naga u kadi. Međutim, gusta sapunica sakrila intimu, pa ne možemo reći da je preterala, ali je sigurno zagolicala maštu pratilaca na Instagramu.

Takođe, objavila je fotku u donjem vešu i, kao što se vidi iz priloženog, Ivana je postala vrlo lepa žena.

Informer

 

Podsetimo, operaciju promene pola su Mika i Giba Vasić izvršili početkom leta 2022. godine na jednoj privatnoj klinici, a roditelji Rada i Rade su ih u tome podržali.

- Mi smo savremeni ljudi, to ne može kod svakog roditelja. Moraš da imaš malo mozga da razmisliš. Kada su mi rekla moja deca šta su, zvao sam ih i poljubio i rekao: "Ćerko, to je lično vaše pravo, šta vi želite da budete to ćete i da budete. Sve što treba za finasije i to, tu su tata i mama - rekao je ranije Rade, a Rada je dodala:

Informer

 

- Ti si bio blaži, ja sam bila oštrija, priznajem. To sam preživela teže nego što je on. On je mene smirivao, a ja mislim da sam mogla tad i infarkt da dobijem, ali srce mi je izdržalo i nisam ga dobila. Teže sam to podnela, ali kad sam videla i kad smo seli da popričamo, zvala sam tada moju decu i seli smo za sto i rekla sam: "Vaše ponašanje je meni sumnjivo. Kažite šta vas muči u životu". Oni, kada su mi to rekli, sećam se kako mi se okrenulo u glavi, htela sam da se onesvestim.

Ana (Mika) i Ivana su honorar od učešća u "Zadruzi" iskoristili na operacije, pa sada izgledaju potpuno drugačije. Oblače se u haljine, nose mini suknje i imaju duge, crne kose.