03.09.2024.

15:10

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Jovana Jeremić za Informer o ulasku u "Elitu 8": Voditeljka otkrila sve o saradnji sa Mitrovićem, pomenula i američke izbore (VIDEO)

Jovana Jeremić danas, 3. septembra, pojavila se na proslavi 30 godina Pinka.

Voditeljka jutarnjeg programa ružičaste televizije, tom prilikom, zablistala je u beloj haljini, nakon čega je u intervjuu za Informer otkrila sve o saradnji sa čelnikom Željkom Mitrovićem.

- Osećam se kao da sam ovde svih 30 godina. Kao da sam ceo život ovde. Odrasla sam uz Pink i sanjala sam da budem njihovo lice. Sve to mi se ostvarilo. TV Pink je moj život i moja kuća. Volim je najviše na svetu i učinila bih za njih sve - kaže Jovana, a zatim otkriva šta joj je najlepša uspomena do sada:

Informer

 

- Najlepša uspomena ovde mi je Željkov odnos prema meni kada sam ja došla na televiziju. Sada i moja Lea odrasta na Pinku. Mi smo svi kao porodica i sa svima se slažem. Neko me manje voli, neko više, ali me svi zbog mojih rezultata poštuju. 

Jeremićeva se dotakla i nadolazećih američkih izbora, koje će pratiti iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Sada su glavna stvar američki izbori. Nešto na čemu ćemo najviše raditi i o čemu ćemo izveštavati. Ti izbori će promeniti moj život. Nijedan deo mi ne pada teško. Moj engleski je već perfektan, ali ja volim da se usavršavam. 

Informer

 

Naposletku, otkrila nam je da li sebe više vidi u rijaliti programu "Elita 8" ili, pak, "Farma".

- Rijaliti mi nije zanimljiv i tamo se ne bih snašla. Odgovara mi ovo gde se sada nalazim. Zanima me samo informativa. Politički tok-šou možda. Ne bih ušla ni u jedan, ali da mogu da pomognem, mogu i želim.