Autor: Informer/A.S.

03.09.2024.

20:59

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Istina o burmi Ane Radulović! Zbog ovoga voditeljka ne nosi venčani prsten, razlog je i više nego očigledan (FOTO)

Anu Radulović je nedavno, za vreme emisije "Narod pita", napala gledateljka jer ne nosi burmu na svojoj ruci. Lepa Ana joj je tom prilikom objasnila da venčani prsten ne nosi jer joj preko leta otiču ruke, u sta joj gledateljka nije poverovala. 

Sada se Radulovićka još jednom osvrnula na spornu temu, a ovaj put je i pokazala kako joj je izgledaju prsti, te jasno svima stavila do znanja da ne može da nosi burmu. 

Informer

 

- Otekli su mi prsti. Šalim se, pa da, potegla se ta priča i jako mi je žao zbog toga. Ne bih to puno komentarisala, samo bih dodala da je nekako jako ružno sa strane učesnika koji sebi dozvole da komentarišu privatne živote voditelja, zato što je njima i te kako jasno da im mi pitanja postavljamo zato što su oni uzeli honorar da im se postavljaju pitanja i da mi svi, kako vi, moje kolege, tako i ja, razmišljamo o njihovim privatnim životima. Verujem da vi van posla ne razmišljate ni o jednom učesniku šta radi, sa kim je, a kamoli da li nosi burmu ili ne - rekla je Ana, koja je zatim pokazala koliko joj je otekla ruka. 

Informer

 

Radulovićka je zatim rekla da bi, da je htela da priča o svom životu, ušla u rijaliti i na taj način zaradila novac. 

- Biću malo prosta i reći da je bezveze što se uopšte potegla tema o tim nekim stvarima. Zato što, da sam želela da se gleda da li ja nosim burmu, da li radim ili ne radim pojedine stvari, ja bih onda ušla kao učesnik i naplatila ko zna koliko da se priča o mom privatnom životu. Ovako sam ja tu da radim, da postavljam pitanja, pritom, odgovorno tvrdim i stojim iza toga i stajaću i mogu da kažem i u budućnosti, da nikada nijednog učesnika i mog gosta nisam uvredila, nikada! Iako sam postavljala pitanja koja možda nisu najprijatnija, zbog situacija koje su se njima dešavale ili zbog situacija o kojima su oni pričali, ja sam gledala da ta pitanja koja nisu prijatna što blaže postavim, da se ne osete loše - izjavila je Ana za "Telegraf.rs".