Autor: Informer/A.S.

04.09.2024.

07:02

Foto: Foto: Printscreen/YouTube, ATA Images

Džet set

"Dete nema ni oca, a ni majku": Asmin se obrušio na Aneli, ponovo izneo salvu uvreda na račun bivše partnerke (FOTO)

Odnos između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića se ne smiruje ni nakon njenog napuštanja Bele kuće. 

Informer

 

Naime, njih dvoje su za vreme trajanja "Elite" iznosili prljav veš iz svog odnosa, a posebno je dolazilo do prepucavanja zbog njihove ćerkice, Nore. 

Ahmićeva je govorila da je Durdžić zaposatvljao svoje dete i da nije bio dobar otac, dok je on sa druge strane istica da sumnja da je mala Nora njegova ćerka, zbog čega je hteo da radi DNK test. 

Informer

 

Juče je Aneli za medije istakla da ju je mnogo povredila poruka Asminovog oca, Mustafe

S tim u vezi se i sam Asmin oglasio na svom Instagram profilu, prilikom čega je napao svoju bivšu partnerku i izneo salvu uvreda. 

Informer

 

- Mogla si ku*vo i u rijaliti, a da me nisi pljuvala, to dete bi imalo oca i imalo bi od mene sve, ali ne ti si pljuvala mene, moju porodicu, ženu koju volim i zato dete nema oca, a ni majku jer je opet ostavljaš, jer si zeljna popularnosti i sve to ti je vaznije od deteta. Jedini krivac što je mala ostavljena sama si ti ana*na. Zlo koje koristi dete za rijaliti da manipuliše narod, da se sažale jadne ostavljene žene samo zato ti ovo dete služi. Tako si koristila Noru za TikTok snimanje pa kada ugasiš kameru hoćeš sa detetom da se baciš sa terase, nakazo - napisao je Asmin.