Autor: Informer/K.Ć.

04.09.2024.

19:31

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Veliki povratak Đoganijevih u rijaliti: "Đoletu nije bilo pravo što ponovo ulazim u 'Elitu'"

Polako se približava početak "Elite 8", a ovih dana budući ukućani obavljaju razne lekarske preglede. Danas se ispred klinike pojavio i Baki B3, koji je najavio spektakl u Šimanovcima.

Na samom početku intervjua, Andrija je otkrio ko će mu najviše nedostajati, pa je otkrio i kakvo mišljenje o njegovom učešću ima i brat Đole Đogani.

Informer

 

- Idemo na ekskurziju. Mnogo sam vezan za decu i ja sam ovih dana plakao kao kiša što ću ući. Bukvalno sam vozio auto i pustim neku pesmu i okrenem glavu od žene. Kaže mi sin od sedam godina: "Tata idem ja da radim, da zaradim, samo ti da ne ulaziš", teško mi je. Bitno mi je da ih čujem, jedan kreće u vrtić, jedan u prvi razred. Navikli smo da smo 24 časa zajedno. Nije ni Đoletu bilo pravo što ulazim, jer sam mnogo napredovao i video me je skroz drugačije. On je uvek bio uz mene, čak i kada sam bio sa druge strane zakona - rekao je Baki za okupljene medije.

Informer

 

Podsetimo, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio je da će ulazak takmičara u rijaliti program "Elita 8" trajati dva dana, tačnije u suburu 6. i nedelju 7. sepembra.