05.09.2024.

15:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Džet set

Slavlje u domu Kristijana Golubovića! Rijaliti učesnik je ovo krio od javnosti, ali danas ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Lazar Golubović, sin popularnog rijaliti učesnika danas se zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici u Sabornoj crkvi u Beogradu. Kristijanov najstariji život krije od javnosti, zbog čega su Golubovići informaciju o venčanju držali u strogoj tajnosti sve do danas.

Informer

 

Uz njega će danas biti samo najbliži članovi porodice, kumovi i najbliži prijatelji. Golubovićev sin i njegova izabranica zavetovali su se na večnu ljubav u Sabornoj crkvi u Beogradu, prenose domaći mediji, a slavlje će nastaviti van prestonice.

Kristijanova supruga Kristina objavila je na svom Instagram nalogu da njen suprug danas ženi svog sina i pokazala kako su se njih dvoje spremili za venčanje. 

Informer

 

Golubović je obukao beli sako, crnu košulju i pantalone, stavio je i leptir mašnu, dok je Kristina na sebi imala elegantnu crnu toaletu. Golubovići su na venčanje poveli i svoje dvoje dece.

Podsetimo, Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka po zatvorima u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni, kako se pisalo, zamerio se veoma moćnoj porodici. Oni su pretili da će se Kristijanu osvetiti preko sina, zbog čega je Golubović doneo odluku.

- Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem - rekao je Kristijan ranije za "Svet".