05.09.2024.

16:15

Foto: Tanja Andric

Džet set

"On je monstrum!" Aneli ogorčena Asminovim postupcima, ovo mu nikada neće oprostiti (VIDEO)

Aneli Ahmić došla je na peti u nizu događaja povodom obeležavanja 30 godina Pink televizije, na kom je predstavljen i novi program Narodne TV. Ahmićeva se odmah pohvalila da su estetske korekcije dobro prošle i da na njenom licu sve dolazi na svoje mesto. 

Informer

 

- Otok je splasnuo, nemam problem da pričam šta sam radila. Radila sam jagodice. Nisam ja tu dodala previše, vilicu... Sve su to male sitne korekcije. Biću u "Eliti# deset meseci i sve će to da splasne - navela je Ahmićeva.

- Aneli je bila jedna tužna i pogubna devojka, nije bila rečita. Danas je Aneli borbena žena koja će se do kraja boriti za istinu - rekla je ona.

Informer

 

O novim učesnicima nije mnogo želela da govori osim da deluju veoma zanimljivo. 

- Ove godine neću ulaziti u neke veze neću se upuštati u to, nije mi to potrebno. Iako srce bira, a ne ja, trudiću se da bežim - obećala je Ahmićeva.

U toj odluci kaže ne bi je pokolebalo ni Janjuševo pojavljivanje, mada ne bi volela da ga vidi u "Eliti". Sa druge strane Asmin Durdžić je dobrodošao i to kako bi ga raskrinkala.

- Ako uđe saznaćete kakvo je to čudovište od čoveka, koje piše statuse i stavlja slike svoje ćerkice po Instagramu i pljuje njenu majku. On je monstrum i cela porodica njegova su monstrumi, koji me ne ostavljaju na miru - rekla je Aneli.