Autor: Informer/A.S.

05.09.2024.

17:14

Foto: Foto: Tanja Andrić, ATA Images

Džet set

Ne može da zaustavi suze! Dušica Jakovljević se rasplakala zbog Bore Đorđevića: "Ne prihvatam činjenicu da je umro!" (VIDEO)

Poznata voditeljka, Dušica Jakovljević, danas se pojavila na proslavi povodom otvaranja Narodne TV, na kojoj će, između ostalog, biti emitovana i "Farma", rijaliti koji su generacije unazad obožavale. 

Informer

 

Ona je za medije na samom početku rekla da će i dalje voditi "Elitu", ali da ćemo imati priliku da je gledamo i na Narodnoj TV. 

- Videćete koja mi je uloga u Narodna TV, neću još ništa da vam otkrivam. Biću ispred kamere. Ima mnogo mladih i talentovanih ljudi, koji su od skoro u ovom poslu i koji mnogo mogu da napreduju. I dalje ćete me gledati u "Eliti", vidimo se na ulasku u rijaliti u subotu i nedelju - rekla je ona. 

Na pitanje o preranoj smrti Bore Đorđevića, Dušica Jakovljević se rasplakala. 

Informer

 

- Sada će ispasti da ja kao stalno nešto plačem... Na koncertu "Riblje čorbe" sam bila prvi put kada sam imala dve i po godine, tata me odveo na koncert... Ja mislim i dalje da se to nije dogodilo... Imam taj odbrambeni sistem kada je reč o smrti dragih ljudi, tako da... Imala sam prilike da ga upoznam, mislim da sam davno radila sa njim. Još ne mogu da prihvatim njegovu smrt. Trudila sam se da ne pratim portale... Ne mogu još da prihvatim da je preminuo. Bora Čorba je deo porodice, deo naše DNK - rekla je ona za medije.