05.09.2024.

18:14

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Narodna TV je nastala zbog nostalgije!" Željko Mitrović otkrio koje popularne emisije se vraćaju na male ekrane (VIDEO)

Danas, 5. septembra, održan je peti od 30 planiranih događaja povodom 30 godina postojanja televizije Pink. Predstavljena je nova Narodna TV na koju će se vratiti mnogi omiljeni formati gledalaca, a među njima je i rijaliti "Farma" koji se posle višegodišnje pauze vraća na male ekrane.  

Informer

 

- Danas je peti dan i peti događaj povodom 30 godina Pinka. Implementacija programa će biti do 28. septembra. Postavili smo najznačajnije stvari u strukturi programa. Rijaliti "Farma" počinje 28. septembra i samo je jedan od rijalitija koji će se emitovati na Narodnoj TV. Imamo još vremena da do kraja meseca dovršimo detalje implementacije - rekao je Željko Mitrović.

Informer

 

Vlasnik ružičaste imperije otkrio je da gledaoce na Narodnoj TV očekuju emisije koje su im nekada bile omiljene.

- Osnovna ideja kada smo pravili program je bila da smo se odvojili od sebe. Postoji nostalgična nit, naročito kad pogledam društvene mreže vidim mnogobrojna pitanja, zašto nema City kluba, Kursadžija, Nikad izvini, zašto nema domaćih filmova i serija... Svi programi za koje smo nostalgično vezani biće emitovani na Narodna TV, kombinovano u starim i novim verzijama - objasnio je Mitrović.