Autor: Informer/A.S.

05.09.2024.

21:19

Foto: Tanja Andrić

Džet set

Uroš hoće da ide na estetsku operaciju! Stanić odlučan u nameri da potpuno promeni svoj izgled, ovo mu sada smeta na licu (VIDEO)

Uroš Stanić došao je danas na peti u nizu događaja povodom obeležavanja 30 godina Pink televizije, na kom je predstavljen i novi program Narodne TV.

Informer

 

Stanić se na samom početku pohvalio svojim izgledom, a onda dodao da tu ne planira da stane, već da hoće da ide na još jednu operaciju. 

- Sredio sam se ceo. Planiram da odradim i kosu, da se još malo više doteram. Hoću da operišem i nos, mnogo planova imam, ali nemam vremena - rekao je Uroš. 

Informer

 

Stanić se zatim dotakao i svog ljubavnog života. 

- Imam potencijalnog dečka. Mogu da kažem da je jako kulturan, fin i da je dobar. Iz Nemačke je. Sada me jure evropske države. Ja sam prosperirao u rijalitiju i tek ću. Budući dečko me je video u rijalitiju i udvara mi se... To je za sada samo udvarač, daću mu prostora i videću kako će dalje da ide to - izjavio je Stanić. 

Informer

 

Uroš nije želeo da otkriva da li ulazi u novu sezonu rijalitija. 

- Videćete u subotu da li ću ući u rijaliti. Ako ne uđem, planiram da se bavim javnim poslom, jer sam zanimljiv narodu, ne sumnjajte u moje mogućnosti - ispričao je on.