07.09.2024.

19:59

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

"Taličan sam bivšim devojkama!" Stefan Karić pred ulazak u "Elitu 8" prokomentarisao venčanje Jovane Ljubisavljević!(VIDEO)

"Elita 8" počinje večeras 7. septembra u 21 čas, spektakularnim ulaskom takmičara, a prvi stanari velelepnog imanja već su počeli da pristižu u Šimanovce. Stefan Karić spreman je za rijaliti, a ovoga puta ulazi kao slobodan mladić. Iako mu je telefon stalno zvonio, Stefan kaže da mu piše drug, sa kojim se poslednjim i čuo ped ulazak u "Elitu 8". Predstavnike medija zanimalo je da li je ispratio venčanje bivše devojke Jovane Ljubisavljević.

Informer

 

- Pročitao sam da se Jovana venčala, nisam baš obraćao pažnju na detalje. Čestitao sam joj preko medija - rekao je Stefan koji je priznao da nema strah od ulaska i da je sada stariji i iskusniji.

Otkrio je i da mu je otac rekao pre ulaska da bude ono što jeste. Od veze u rijalitiju ne beži.

Informer

 

-  I devojke iz rijalitija se udaju i rađaju decu, nisu aždaje. Što da ne, ako se desi ne bežim od toga. Drago mi je što sam taličan bivšim devojkama, koje su srećne i skućile su se i snašle posle veze sa mnom - rekao je Stefan za Informer.

Kaže da nije bacio oko na neku takmičarku, jer još nije stigao da vidi sve devojke koje ulaze u "Elitu 8". Za kraj je otkrio gde će uložiti novac koji zaradi, a šta je o tome rekao pogledajte u videu ispod.