07.09.2024.

20:40

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

Kačavenda i Ahmićeva nerazdvojne pred ulazak u "Elitu 8"! Popularna kuma "gori" u mrežastoj haljini, Aneli donela odluku o novoj vezi pred kamerama (VIDEO/FOTO)

"Elita 8" počinje večeras 7. septembra u 21 čas, spektakularnim ulaskom takmičara, a prvi stanari velelepnog imanja već su počeli da pristižu u Šimanovce. Milena Kačavenda i Aneli Ahmić stigle su u elegantnim toaletama jedna u crnoj, a druga u beloj. 

Informer

 

- Spremne smo za ulazak, ali faliće mi ćerkica. Zbog toga mi je teško. Bože zdravlja biće sve okej - rekla je Aneli okupljenim pripadnicima medija, među kojima je i Informer.

Kada je reč o učesnicima, one su kao zanimljive takmičare izdvojile upravo sebe i Uroša Stanića koji je došao sa njima. 

Informer

 

Milena Kačavenda doživela je nedavno provokaciju od Deniz Dejm, a kada su je novinari pitali da prokomentariše tu situaciju popularna kuma je rekla:

- Stavila sam njena kopita na stori, mislila sam da će biti učesnica, srećom nije. Mislila sam da će ako bude još malo nosila one sandale morati hirurški da ih odstrane - bila je oštra Kačavenda na pitanje o Dejmovoj.

Drugarice i rijaliti učesnice otkrile su i čiji ulazak priželjkuju, a Aneli je priznala da li bi ponovo ušla u vezu pred kamerama. Više o tome pogledajte u prilogu.