07.09.2024.

20:56

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

"Užasno sam nervozan!" Ivan Marinković nikad napetiji pred početak rijalitija, progovorio o pomirenju sa Jelenom: "Ko zna, sve je moguće" (VIDEO)

"Elita 8" počinje večeras 7. septembra a budući takmičari uveliko prisitižu. Ivan Marinković došao je u Šimanovce, kako sam priznaje, veoma napet, a čim je stigao imao je i problem sa džakovima sa garderobom. Nakon što je to rešio obratio se okupljenim medijima i priznao da je deset puta ulazio u rijaliti, ali da se nikada nije ovako osećao. 

Informer

 

- Užasno sam nervozan, deste godina sam učlazio lagano. Kompletna situacija me je unervozila, zatim ovo sprmanje na brzinu, specifično je veoma - rekao je Ivan, a onda za Informer objasnio kako se desilo da ipak ulazi u "Elitu 8" ikao je objavio da neće. 

- Desile su se neki stvari, malo sam zainteresovao maštu gledaocima. Ne strahujem od Jeleninog ulaska, očekujte neočekivano. Ne mislim da ću se pomiriti sa Jelenom, ali to je zatvoren prostor ko zna šta sve može da se dogodi - rekao je Ivan i dodao da je poneo dres da pošalje sinu Željku.