07.09.2024.

21:18

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

Anita Stanojlović stigla u Šimanovce! Pobednica "Elite 7" progovorila o Anđelovim roditeljima: "Njegova mama..."

Napokon je došao i taj dugoočekivan dan. Večeras počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8".

Polako novi učesnici pristižu u Šimanovce, a sada se pojavila i pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović. Ona je otkrila da je večeras nije došla kao takmičarka, već je tu samo da otvori novu sezonu da velelepnom imanju. 

- Odlično se osećam. Anđelo je kući, gleda me. Ja sam tu samo kao gošća i otvaram novu sezonu "Elite 8" i vraćam se kući. Volela bih da se vratim u rijaliti. Sinoć sam ja bila ta koja je zatvorila "Narod pita" i baš mi je bilo teško i čudno kao jer više ne ulazim, ali videćemo, možda se desi i da uđem - rekla je Anita za okupljene medije, a onda je dodala:

- Da Anđelo odluči da uđe, ja bih ga podržala, da ga proguramo do prvog mesta. Mada, mi to još nemamo u planu, radimo na našim poslovima.

Informer

 

Stanojlovićeva je otkrila i da li je napokon upoznala roditelje svog izabranika Anđela Rankovića, sa kojim je uplovila u ljubavni odnos tokom "Elite 7".

- Još nisam upoznala. njegovu porodicu i sve je ok, samo neću spominjati njegovu mamu, ona to ne želi. Anđelo se upoznao sa Aleksejom i u super su odnosima - rekla je pobednica "Elite 7".

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.