Autor: Informer/K.Ć.

07.09.2024.

22:06

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Džet set

Nju niko nije očekivao! Šok u "Eliti 8", prva učesnica sve oborila sa nogu: "Najveća mi je greška bila veza sa Zvezdanom"

Napokon je došao trenutak koji su svi željno iščekivali – večeras počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8"! Kao i svake godine, vlasnik Pinka, Željko Mitrović, zadužen je za otvaranje, ali ovog puta je sve podigao na potpuno novi nivo! U svom novom letećem odelu, Mitrović je preleteo preko jezera na velelepnom imanju u Šimanovcima, ostavljajući sve u studiju i pred malim ekranima bez daha.

Informer

 

A prava drama tek počinje! Prva učesnica koja je zakoračila u studio je niko drugi do Anđela Đuričić, koju gledaoci već dobro poznaju po njenom ranijem učešću u rijalitiju. Njen povratak je izazvao burne reakcije, a publika je već nestrpljiva da vidi šta će Anđela doneti u ovoj sezoni. 

- Svi me već znate, ja sam Anđela Đuričić. Ulazim kao slobodna, ali postoji neko ko je moj srce zauzeo. Mojim roditeljima se ne dopada moje učešće u rijalitiju. Najveća mi je greška bila veza sa Zvezdanom Slavnićem, ali potrudiću se da ne ponovim grešku. Neću ulaziti više u vezu sa starijim muškarcem - rekla je ona u svom predstavljanju.

Informer

 

- Ja ulazim kao slobodna, ali sam emotivno vezana za jednog momka. On je iz mene izvukao ono najbolje i od njega sam dobila najviše saveta. Trenutno smo samo prijatelji, ali smo karmički povezani. Naučio me je da niko ne vredi više od mene same, tako će i biti - rekla je ona.

Da li nas očekuju novi sukobi, romanse ili možda neviđeni preokreti? Samo vreme će pokazati, ali jedno je sigurno – "Elita 8" je već počela sa spektaklom koji niko nije mogao da predvidi!