08.09.2024.

04:03

Foto: Foto: Tanja Andrić

Džet set

Milena Kačavenda oplela po Ivanu Marinkoviću, pa otkrila kako je prošao susret van kamera: "Ćutao je kao riba, ali teraćemo se!"

Napokon je stigao trenutak koji su svi željno iščekivali – nova sezona najgledanijeg rijalitija "Elita 8" je večeras zvanično počela! Kao i svake godine, vlasnik Pinka, Željko Mitrović, preuzeo je zaduženje za otvaranje, ali ovog puta je sve podigao na potpuno novi nivo – u letećem odelu preleteo je jezero na imanju u Šimanovcima, ostavljajući publiku bez daha.

Ali prava drama tek počinje! Milena Kačavenda, poznata po burnim sukobima, večeras je ušla u Belu kuću i odmah bacila bombu na susret sa Ivanom Marinkovićem, s kojim je već imala oštre okršaje u prošloj sezoni.

Informer

 

"Susreli smo se mi već, ali je on ćutao kao riba," izjavila je Milena, vidno iritirana.

"Ne bi tom gigantu da dajem prostora, ali teraćemo se. Dužan mi je. Očekujem da će tokom 'Elite' biti izvođen na razgovor, pa će morati da ponovi sve što je blebetao, jer je prešao svaku granicu pristojnosti."

Nije stala na tome, Milena je žestoko komentarisala Ivana i njegovu partnerku, ne štedeći oštre reči:

Informer

 

"Iskreno mi je žao, ta dva goveda idu zajedno. Obično kad upoznaš par, jedan ti bude antipatičan, ali ovaj stereo bol nisam doživela."

Sudeći po ovim izjavama, čini se da će "Elita 8" biti sezona puna strasti, sukoba i intrigantnih odnosa.