08.09.2024.

18:06

Foto: Tanja Andric/Printscreen/Youtube/Red TV

Džet set

Počela izgradnja kuće Milice Kemez! Bora Santana pokazao kako teku radovi i ispoštovao stari običaj (FOTO)

Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez započeli su romansu u "Zadruzi", a u maju ove godine stali su na ludi kamen.

Informer

 

Milica je kao nagradu u "Zadruzi 4" dobila kuću, ali je njena izgradnja tek nedavno započela. Bora je sada obišao gradilište gde će biti njihov porodični dom kako bi video kako teku radovi.

Bivši rijaliti učesnik kaže da je temelj je gotov, a kroz par meseci biće završena i cela kuća. Santana je popričao sa majstorom koji je otkrio da sve teče po planu, a čak je i jagnje doneo jer se tako "valja" kada se izliva temelj kuće.

Inače, Milica više od tri godine čeka na ovu kuću, a jednom prilikom je govorila o tome.

- Kupili smo Bora i ja dva placa. Jedan on, jedan ja pre svadbe. Bili su ljudi iz te firme i obećali su da će postaviti tu čuvenu montažnu kuću. Svakako, ako se to i ne dogodi, izgradiću ja svoje, cigla po cigla. Kako ja volim da kažem, napraviću dvorac od svog kamenja koje bacate na mene. Sve što sam do sada želela, ja sam uradila. Hvala dragom Bogu na svemu što mi je pružio nakon svega kroz šta sam prošla. Kada kroz život idete dobrotom i iskrenim srcem, nema greške. Strpljivo čekam ono što mi priprada dok uživam u onome što imam - rekla je Milica jednom prilikom za Blic.