08.09.2024.

21:45

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

"Dva dana je lupala na vrata!" Munjez šokiran ponašanjem nove učesnice "Elite", otkrio detalje iz karantina (VIDEO)

Sinoć je počela nova sezona rijaliti programa "Zadruga 8 - Elita", a na velelepno imanje u Šimanovcima novi takmičari useljavaju se i večeras. Jedan od njih je i Danijel Dujković Munjez koji je dva dana je proveo u karantinu, a kaže da je mogao još dva i da nema tremu.

Informer

 

- Zaključali su me zbog žena, jer je prošle godine bio haos. Bilo je otvorenijeg tipa, bilo je po mene lepše, a sad su me striktno zaključali. Video sam da me Mrvica stalno pominje, ali ja sam joj rekao ti si mlada, zelena ne trebam ti ja u životu. Slatka mi je, lepa je ali šta ću joj ja... Ja ulazim da se zezam, ne treba mi da uništim sebi život i plačem kao na kraju prošle sezone. Šta će mi da se zaljubim u neku zelenu - bio je iskren Munjez pred okupljenim predstavnicima medija.

Informer

 

Rešio je, kaže, da ove godine "ne glumi majmuna" i da ne ide od jedne do druge devojke. 

-  Ne mogu da kažem da ništa neće biti, ali ne mora da bude pet devojaka, možda jedna ili dve. Draga mi je Mrvica... Nije iskvarena, ali jeste namazana za svoje godine, što i treba za ovakav format. Njena najbolja drugarica Kristina je mutava, ne zna da se odbrani - rekao je Danijel.

Informer

 

Na pitanje novinarke Informera kako mu se sviđa Sara Stijović Munjez je priznao da je šokiran njenim ponašanjem.

- Ja sam u šoku da je dan noć lupala na vrata. Dva dana i noći u karantinu lupa na vrata, nismo mogli da spavamo. Nisam je još dobro upoznao da budem iskren, ali ne bih ja nešto s njom ulazio u dublju komunikaciju - rekao je Munjez.