08.09.2024.

22:16

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Kontroverzna starleta neće ući u "Elitu 8"! Rijaliti zvezda se oglasila na društvenim mrežama: "Pričaću kad budem spremna"

Kontroverzna starleta Deniz Dejm neće biti među učesnicima rijalitija "Zadruga -Elita 8" koji će se večeras useliti na velelepno imanje.

Informer

 

Ona je viđena na sistematskom pregledu obaveznom za sve učesnike, pa su svi očekivali da je vide u novoj sezoni, međutim Deniz se oglasila na svom Instagramu i objasnila da do toga neće doći, a o razlozima sada nije želela da govori.

- Probudila sam se sa 74 propuštenih poziva i pun inboks pitanja. Neću učestvovati u Eliti. Pričaću kada budem spremna. Hvala na podršci - navela je Deniz Dejm.

Informer

 

Podsetimo, kontroverzna rijaliti zvezda Deniz Dejm nedavno je bila trudna, ali je potom donela odluku da abortira. Dejmova se odmah nakon abortusa oglasila i napomenula da je odluku donela isključivo ona.

- Da, uradila sam abortus. Moje telo - moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav - poručila je Deniz Dejm.