08.09.2024.

22:37

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

"Dvoje su se smuvali!" Snežana Vlajkov otkrila tajnu iz karantina, pa priznala da li se plaši Sare Stijović (VIDEO)

Sinoć je počela nova sezona rijaliti programa "Zadruga 8 - Elita", a na velelepno imanje u Šimanovcima novi takmičari useljavaju se i večeras. Među njima ima i novih lica, koje će rijaliti publika gledati prvi put, a jedna od njih je i Snežana Vlajkov.

Informer

 

Ona ima 22 godine i dolazi iz Kikinde, a novinarima se neposredno pred ulazak predstavila kao opasna dama, britka na jeziku i istakla da je to bio jedan od njenih aduta zbog kojih je odabrana.

- Slučajno sam videla na Instagramu i prijavila se. Ne znam zašto su me odabrali, možda jer sam rekla da sam opasna - rekla je Snežana za Informer.

Informer

 

Nova rijaliti učesnica tvrdi da nema kriminalnu prošlost, ali i da se ne boji Sare Stijović i sličnih devojaka koje su se pohavlile iskustvom sa one strane zakona. 

- Imala sam duže veze u prošlosti, ali nemam brak iza sebe, trenutno nemam ni dečka. Ulazim kao slobodna devojka - rekla je Vlajkovićeva.

Informer

 

Ona se zatim osvrnula na dešavanja u karantinu.

- Dvoje su se smuvali u karantinu, Gagi koji je malopre ušao unutra. Mene niko nije muvao - rekla je Snežana i dodala da je potpuno prirodna i da nije radila nikakve korekcije.

Koji učesnik joj se dopao i sa kim bi eventualno ušla u vezu pogledajte u videu ispod.