08.09.2024.

23:04

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

Filip Car ulazi u "Elitu 8"!? Nakon što je postao otac vraća se u rijaliti, prijateljima poručio: "Sve što vam nije jasno, čućete..."

Sinoć je počela nova sezona rijaliti programa "Zadruga 8 - Elita", a na velelepno imanje u Šimanovcima novi takmičari useljavaju se i večeras. Sudeći prema njegovoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama među njima će se naći i Filip Car.

Informer

 

Naime, dobro poznati učesnik rijalitija koji je ove godine sa Aleksandrom Nikolić, pobednicom "Zadruge 6" dobio ćerku Leonu nije nagoveštavao ponovni ulazak u rijaliti, sve dok se večeras nije oglasio na Instagramu i poručio prijateljima da će se videti za 10 meseci.

- Ljudi vidimo se za 10 meseci! Poželite mi sreću i nadam se da će sve biti ok. Profil će voditi moji ljudi, možete im se obratiti u svako doba dana. Hvala na podršci i razumevanju! Sve što vam nije jasno čućete unutra! Voli vas Car - napisao je Filip.

Informer

 

Nakon ove njegove objave, svi su zaključili da će se Filip najverovatnije naći među odabranima koji će na imanje u Šimanovcima ući večeras. A da li će tako i biti, ostaje da vidimo.