Autor: Informer/K.Ć./A.S.

08.09.2024.

23:24

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

Razvezao jezik! Aca Kockar o aferama u karantinu, otkrio da li bi se smuvao sa Anom Nikolić (VIDEO)

Rijaliti "Elita 8" je počeo sinoć, sedmog septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima ulaze i večeras takmičari, koji će biti u kući "odabranih"

Među "odabranim" učesnicima, našao se i Aleksandar Anđelić, poznatiji kao Aca Kockar, koji je za medije otkrio da je svakakvih priča bilo u karantinu, kao i da nas pravi razvoj situacija očekuje u narednim danima. 

Informer

 

- Svakakvih priča je bilo u karantinu, neke priče su već napravljene unapred, videćete u narednih par dana sve. Već pet veza je na pomolu. Marko i Sara su na korak do veze, ima ih još nekoliko, ali neću da otkrivam. Mislim da je sve o priča, sve su ozbiljni foliranti. Seksa nije bilo u karantinu, baš koliko ja znam - rekao je on, pa priznao da je iznenađen što je ove godine među "odabranima". 

- Ne znam zašto sam u "odabranima", ali hvala produkciji, to mi imponuje. U ovoj sezoni možete svašta da očekujete od mene u prošloj sam bio tih, povučen i polupan -  rekao je on. 

Informer

 

Aleksandar je zatim otkrio da li bi bio sa Anom Nikolić u vezi, koja je u rijaliti ušla sa svojim dečkom, Stefanom. 

- Ne bih se muvao sa Anom Nikolić, ona ima svog izabranika i neću da se mešam u to. Bio sam pre sa zauzetim devojkama i nije mi strano da rasturam veza, ali ovu ne bih jer je to čvrsto spojena veza i ne bih da je diram - izjavio je on, pa otkrio da mu nije drago što je Bebica ušao u rijaliti. 

Informer

 

- Bebicu nisam želeo da vidim u rijalitiju, ali on je ušao. Možete očekivati i moj sukob sa njim, koliko još večeras - rekao je Aca za medije.