Autor: Informer/K.Ć.

09.09.2024.

16:38

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Aneli i Gastoz imali seks! Reper i Ahmićeva kriju burnu prošlost, otkriveni šokantni detalji (FOTO)

U subotu je počeo najgledaniji rijaliti na našim prostorima, a među prvim učesnicima u "Belu kuću" je ušla Aneli Ahmić, koja je u "Eliti 7" zauzela drugo mesto.

Informer

 

Veliki šef je ulazak na velelepno imanje rasporedio u dva dana, te je sinoć kao poslednji ukućanin i kao šlag na tortu ušao popularni reper Nenad Marinković Gastoz. Po samom ulasku u kuću, mogli smo videti kako su se on i Ahmićeva grlili i gledali, varnice su prštale na sve strane.

Sada, kako je Informer saznao, Gastoz i Aneli su bili intimni pre sedam godina, dok su zajedno snimali spot za reperovu pesmu "Problem".

Informer

 

- Njih dvoje su tada bili intimni, tačnije, samo su par puta spavali. Dakle, nisu bili u ljubavnoj vezi. Sve se desilo na snimanju spota. Varnice su sevali, a oni su to lepo iskoristili. Aneli je još tada htela da postane popularna, a znala je da je Gastoz prava osoba za to. Od početka snimanja spota ga je zavodila i golišava se šetala oko njega - rekao je izvor za Informer.

Naša redakcija je ekskluzivno došla u posed njihovih zajedničkih fotografija. Gastoz se fotografisao čak i sa Anelinom majkom Jasminom.