Autor: Informer/K.Ć.

09.09.2024.

17:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dragomir je gej!" Predstavio se kao strejt, a muva dečake: Šok saznanje o novom učesniku rijalitija

Počela je nova sezona rijalitija "Elita 8", a sinoć je kao prvi učesnik kuće "Odabranih" ušao Dragomir Mijatov iz Žabljakoji do sada nije bio deo ovog šoua.

Kako je sinoć ispričao, njega privlače žene, pogotovu plavuše i plaši se samo ulaska bivše devojke Teodore.

Informer

 

Međutim, nije prošao ni dan od njegovog ulaska, a mnoge stvari o Dragomiru i njegovom privatnom životu su se pojavile u medijima.

Kako smo saznali, nedavno je Mijatov izlazio sa Urošem Stanićem i još jednim tiktokerom po beogradskim gej klubovima. Njih trojica su ludovali do jutra, a sada je Mile Zekić za Informer otkrio sve detalje burne noći. 

- Istina je! Uroš, Dragomir i ja smo izlazili zajedno po gej klubovima. Kada smo Stanić i ja stigli na žurku, Gagi nas je pozvao za njegov sto. Mijatov je prvo pokušao Uroša da smuva, a kada smo prešli u drugi klub, prešao je i na mene. Nismo se cele noći odvajali, bilo je i poljubaca i intimnih dodira. Sa nama je bio i Mijatov dečko, kod koga je on u tom trenutku i živeo. Kada je video šta se dešava, momak se raspravljao sa mnom - otkrio je Mile za Informer, pa dodao:

- Dragomir je gej i ne znam zašto se stidi svoje seksualne orijentacije. Nemoj sada u rijalitiju da mi glumi nekog strejt lika, nego neka oslobodi demona i neka bude opušten. On se na mene naljutio kada sam ja na svom TikToku podelio video sa njim iz izlaska i tražio je od Uroša da me nagovori da ga sklonim - rekao je tiktoker za naš portal.

Rijaliti je tek počeo, a napolju se već zahuhtava. Ostaje nam da vidimo šta će se sve do kraja desiti i kakve stvari će isplivati o novim učesnicima.